Experiència

Descobreix l’experiència única que trobaràs a Berga Residencial

Vida activa

Els temps canvien i les nostres instal·lacions també. Les nostres instal·lacions s’han pensat per crear una nova forma de viure: espais oberts, adaptats i còmodes. Una organització que vol acollir i un projecte propi per viure amb la millor qualitat possible, en definitiva un espai càlid i tranquil per viure i conviure.

Viure a la Residència i Centre de dia , és una continuació de la nostra vida, una oportunitat per guanyar noves experiències, seguir aprenent coses noves mentre mantenim i potenciem les nostres habilitats. Oferim un tracte personalitzat, de compromís amb la família, basat en la proximitat i la professionalitat en un ambient familiar

Promovem l’envelliment actiu, treballem la ment, el cos i el cor, cada persona és diferent, per això la fem participar en la presa de decisions, coneixem la seva historia de vida, les seves preferències, gustos, comptem amb el suport de la seva família, en la mesura que es pugui, per donar continuïtat i sentit a  les persones que atenem.

L’espai s’adapta a tu.

Berga Residencial ha estat disenyat per crear un lloc que ens agradaria viure. S’han creat espais propis individualitzats per la persona i pensada en la persona.                                  

Berga Residencial és un espai completament obert, lluminós, amb un jardí amb utilitats terapèutiques, en definitiva hem disenyat les instal·lacions perquè el espai s’adapti a la persona.

Un espai per viure i conviure

 

Berga Residencial neix amb la voluntat de donar un Servei integral i individualitzat a les persones del poble i comarca per tal d’obtenir unes instal·lacions on la persona vulgui viure quan sigui gran.                                 

Un lloc on cuidem de tu i cuidem dels teus des de la singularitat de cada persona i des del nostre Compromís més fidel a les persones i acompanyant-les sempre en les seves decisions.                                  

En definitiva un espai on ha estat creat per tenir en compte que “En el moviment està la vida i en l’activitat resideix la felicitat”