Descobreix

Tot el que et podem oferir a BERGA RESIDENCIAL

BERGA RESIDENCIAL casa nostra casa vostra.

Volem que les persones desenvolupin el seu projecte de vida, en el seu entorn, fent-los partícips en el mesura que poden en les seves decisions i preferències, tenint present la seva família en tot moment.

«La persona gran és l’eix vertebrador de tota l’activitat del centre i en conseqüència ha de ser la raó del servei, especialment en el contingut i la forma de rebre la atenció, de manera que la persona atesa participi activament en totes les decisions que li afectin, sempre que sigui possible.»

Direcció Berga Residencial

Serveis

Descobreix tots els serveis que podem oferir des de BERGA RESIDENCIAL, destinats a cobrir totes les necessitats de les persones més grans de la família sigui quina sigui la seva situació i intentar que es trobin en l’entorn més favorable possible en tot moment.

Residència

Per aquells que vulguin viure i gaudir amb nosaltres

Centre de dia

Per aquells que necessitin passar el dia a les nostres instal·lacions

Atenció domiciliària

Pensat per oferir el mateix servei de qualitat a casa vostre

Berga Residencial

La Residència i Centre de Dia, Berga Residencial, estan ubicats  al centre de Berga,  un entorn privilegiat , al mig del passeig de la indústria, on fan el mercat tots els dissabtes de l’any. La Residència està molt ben situada amb 2 kilòmetres de passeig, a peu pla que faciliten d una bona interacció amb l’entorn i la vida en comunitat.

Que inclou l’estada a Berga Residencial…

Allotjament

Els residents disposen d’habitacions individuals o dobles. Amb unes estances , àmplies, amb molta llum i amb bany adaptat a cada habitació, permeten fer més acollidora l’estada dels usuaris a la residència.

Manutenció

El centre disposa d’una cuina insitu per a l’elaboració d’una dieta variada amb aliments de proximitat.Contribuïm a promocionar en l’alimentació, amb plats texturitzats que s’adaptin a les necessitats de deglució de cada persona. Donem l’opció de dos menús a triar en tots els àpats del dia.

Bugaderia

Bugaderia i repàs de la roba. Els usuaris disposen de roba neta, planxada i guardada a les habitacions.

Acollida i convivència

Atenció personalitzada en les activitats de la vida diària i valoració contínua dels hàbits d’autonomia. Un cop l’usuari entra al centre, hi ha un període d’adaptació i el seguiment de cada beneficiari de manera integral. Les necessitats de cada persona són valorades des de tots els àmbits: el metge, el social, de mobilitat, econòmic, etc.

Dinamització sociocultural

Disposem d’una àmplia varietat d’activitats, de psicomotricitat, cognitives, d’exercici físic, taller de labors, manualitats, jardineria, pràctica religiosa, intercanvi generacional amb els escolars, taller de memòria, grups de conversa, musicoteràpia, taller de reminiscències,sortides per afavorir l’adaptació  de la persona al centre i millorar cognitivament i físicament.

Infermeria i centre mèdic

Infermeria i centre mèdic intern per a una atenció mèdica i psicològica paral·lela a l’assistència sanitària garantida. Control i seguiment assistencial de cada usuari de la residència. Garantir l’assistència sanitària externa.

Farmàcia, Fisioteràpia i Suport social

Administració i control de medicació També s’ofereix la possibilitat d’adoptar teràpies alternatives com l’homeopatia i altres. La Residència per a gent gran disposa de sala de fisioteràpia i rehabilitació i gimnàs adaptat. El centre disposa d’una treballadora social per a la tramitació d’ajuts. Totes les places de la Residència són acreditades.

Que oferim a Berga Residencial?

Residència assistida per a gent gran Berga Residencial de 99 places, està adreçada a persones en situació de dependència que necessita organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. Persones de 65 anys i menys, però previ informe mèdic, social i amb el permís del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Les estades poden ser  temporals o permanents, de respir, de rehabilitació, esporàdiques per a  persones grans amb un alt grau de dependència en les activitats de la vida diària. Facilitar, mantenir i a ser possible millorar són part dels nostres objectius.

La Residència oferirà servei les 24 hores, 365 dies a l’any, seguint el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP)on els seus principis són la dignitat , l’autonomia i l’empoderament de la persona.

L’ACP situa la persona al centre de l’activitat assistencial, les capacitats de les persones ateses són més important que els dèficits i els drets d’aquestes persones i ètica són la principal guia a seguir.

El nostre Blog

Estigues alerta de les últimes novetats a a través del blog de Berga Residencial

ACTIVITATS

      Taller de     cuinaPastissosHem fet compota de plàtan, taronja i galeta. Pastís de Poma. Pastís de Formatge. Pasta de full amb fruites.  Pasta de full  Broqueta de fruita Compota de plàtan, taronja i galeta.  Pastís de Poma  Pastís de...

DESCOBREIX

DescobreixTot el que et podem oferir a BERGA RESIDENCIALNO COMPTIS ELS DIES, FEM QUE ELS DIES COMPTIN !BERGA RESIDENCIAL casa nostra casa vostra. Volem que les persones desenvolupin el seu projecte de vida, en el seu entorn, fent-los partícips en el mesura que poden...