Contacte

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte

"

Estem aquí per ajudar

 

Per a Berga Residencial, l’equip humà és el seu principal actiu. Potenciem la formació continuada, la selecció del personal, ajudem a conciliar la vida laboral amb la vida familiar i apliquem una política incentivadora per a millorar els sous dels nostres treballadors.

Assegurant una millora contínua dels seus serveis en la línea d’aconseguir uns serveis més personalitzats i adequats a les actuals i futures necessitats i exigències i conèixer de forma continuada l’opinió dels seus usuaris, familiars  i treballadors.

La qualitat assistencial dels serveis radica principalment en els professionals que composen els diferents equips d’atenció a les persones usuàries. Concretament, de la seva capacitat professional, habilitats, formació, responsabilitat, motivació i identificació amb els objectius de la empresa.

Les 5 «C» bàsiques de l’ètica del cuidar

Compassió:

voldir posar-se al lloc de l’altre però sense ser l’altre ni intentar suplir-lo; vol dir escoltar-lo i escrutar-lo per saber què vol i que pot desitjar en aquell moment.

Competència:

Significa ser professionals en l’atenció i implica formar-se per a un millor tracte, tant tècnicament com humanament.

Confidencialitat:

Significa respectar i preservar la intimitat de la persona, així com saber guardar el secret professional.

Confiança:

De les persones grans en els professionals perquè saben que volem el seu bé i que estem al seu costat per ajudar-los, fins i tot quan ja no puguin decidir.

Conciència:

De tot el que implica cuidar, com ara ser prudents, cautelosos i pensar no solament en la persona concreta, sinó també amb el bé comú, en lajustícia i l’equitat per distribuir recursos i esforç.

Parlem?

Omple el següent formulari per posar-te en contacte amb nosaltres, indica les teves dades de contacte i respondrem a tots els teus dubtes.

Truca’ns

937 425 042

Email

recepcio@bergaresidencial.com

Adreça

Passeig de la Indústria, 11. 08600, Berga